MARAM és un centre ideal per tal d’aprofundir en el món de la pesca i del pescador. Podrem conèixer diferents arts de pesca i les seves barques, les parts del port, la pesca sostenible i responsable que impulsa la Confraria de l’Escala, com manipular peix fresc o cuinar un petit tastet.

  P5 Infantil Primària Secundària
Coneixent el Maram  ●
Aigua va!    
Embolica que fa fort!
Descobreix els peixos
Taller del peix

Taller del peix

Activitat que pretén ajudar a conèixer les diferents espècies de peix, les seves propietats nutricionals, com es menja (diferents tipus de tècniques de cocció-preparació) quan es menja cada tipus d’espècie (èpoques de l’any) i com ha variat la demanda de les diferents espècies al llarg de la història. Alhora l’activitat comprèn una part pràctica per aprendre a netejar el peix i a preparar-lo per la cuina correctament per degustar-lo (segons el tipus de recepta).

Objectius didàctics:

  • Adquirir i utilitzar vocabulari específic.
  • Conèixer els diferents tipus d‘espècies de peixos.
  • Conèixer les propietats dels diferents peixos.
  • Aprendre a identificar el peix fresc.
  • Adquirir tècniques i conèixer les eines bàsiques per a netejar el peix i prepara-lo per la cuina.
  • Valorar i conèixer els hàbits saludables, tant individuals com col.lectius, en relació amb l’alimentació i la necessitat de prendre mesures adequades per mantenir una bona qualitat de vida.

Durada: 1,5 - 2 hores aproximadament

Tot l'any

Núm. alumnes: Mínim 15, Màx. 20 / grup

Informació i reserves a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 972 77 16 66