Tallers de cuina amb peix de llotja

Vols viure una experiència gastronòmica 100% participativa?

Tallers de cuina amb diferents temàtiques on el peix de llotja és el principal protagonista.
Al finalitzar us menjareu tot el que haureu elaborat, maridat amb vi de l’Empordà.

09/07 (19.00-22.00h) Sushi amb peix de llotja per a principiants

24/07 (13.00-16.00h) Idees de tapes marineres

31/07 (13.00-16.00h) Misteris i combinacions per fer un bon brou de peix

13/08 (19.00-22.00h) Sushi amb peix de llotja per avançats

21/08 (13.00-16.00h) Cuina Kaiseki

27/08 (19.00-22.00h) Idees de tapes marineres

Places limitades

35 euros / persona

Informació i reserves: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 972.77.16.66 / 660.14.53.04

Cicle de vins

Cicle de 3 sessions d’iniciació al tast de vins tot fent-vos descobrir diferents subzones empordaneses com ara l’Albera marítima, l’Albera interior, el Cap de Creus o la Mar d’Amunt. En cadascuna de les 3 sessions (blancs, rosats i escumosos, negres), es mostraran les diferents expressions que poden arribar a mostrar els vins en funció de la localització de les vinyes.

5, 6 i 7 de Juliol

16, 17 i 18 d'Agost

6, 7 i 8 de Setembre

6, 7 i 8 d'Octubre

de 19h a 20:30h

36€ / persona • 3 sessions: 99€

Informació i reserves: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 972.77.16.66 / 660.14.53.04

Activitats gastronòmiques

En un entorn mariner incomparable, gaudirem de diferents activitats i "show cookings", que ens permetran degustar delicioses propostes gastronòmiques relacionades amb el peix blau i la cuina marinera.

1, 15, 22 i 29 de Juliol

5, 12 i 19 d'Agost

de 18h a 20h

4 versions de l'Arxova de l'Escala: 10€

Planificar una setmana de cuina a casa: 10€

Els secrets dels millors arrossos mariners: 15€

Sardines i més sardines...: 10€

4 receptes healthy fetes amb peix fresc: 10€

Suquets i romescus per tornar-se boig: 10€

La cuina dels pescadors de l'Escala: 15€

Informació i reserves: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 972.77.16.66 / 660.14.53.04

Vins i cuina amb herbes i flors de mar

Harmonitzarem herbes, flors i algues del mar de l’Escala amb les receptes cuinades per la xef Iolanda Bustos i la sommelier, Vanesa Martin, les maridarà amb tres vins blancs.

 

16 de Juliol

10 de Setembre

de 19h a 21h

49€ / persona

Informació i reserves: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 972.77.16.66 / 660.14.53.04

ANXO(VI)

Maridatge que us farà trobar diferències entre les diferents textures d’anxoves de l'Escala degustades amb 3 vins empordanesos.

2 de Juliol

6 d'Agost

3 de Setembre

1 d'Octubre

de 19h a 20:30h

20€ / persona

Informació i reserves: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 972.77.16.66 / 660.14.53.04

I tu què hi sents?

Cicle de 5 tallers de tast en què cadascun d’ells es centrarà en un sentit físic: gust, olfacte, vista, tacte i oïda i us transportarà a conèixer la consciència que tenim sobre els nostres sentits, a través de vins, aliments, botànica i comprovareu de quina manera tots 5 sentits estan interconnectats.

13, 20 i 27 de Juliol

3 i 10 d'Agost

de 18h a 19:30h

28€ / persona • 5 tallers: 120€

Informació i reserves: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 972.77.16.66 / 660.14.53.04

Harmonies de vi

Maridatge que us farà observar i sentir com poden variar els 3 vins empordanesos un cop els harmonitzem amb els formatges de Mas Alba i les anxoves de l’Escala.

3 de Juliol

7 d'Agost

4 de Setembre

2 d'Octubre

de 11h a 13h

25€ / persona

Informació i reserves: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 972.77.16.66 / 660.14.53.04