Projecte “Viu en Blau” 

El Centre d’Interpretació del Peix de l’Escala (Maram) amplia les dates de la nova proposta gastronòmica que ha impulsat aquest estiu; les sessions de Cuina de Pescadors. Vist l’èxit d’assistència, des de l’equipament pesquer s’ha presentat un calendari pels mesos de tardor i hivern amb una sessió gastronòmica mensual. La programació ofereix el mateix plantejament: Dos pescadors jubilats cuinaran dues receptes marineres i tradicionals elaborades amb producte local i peix fresc de la llotja. Algunes de les receptes que s’elaboraran són: sardines al forn, arròs d’anxova, arròs de pop, anxoves arrebossades, sèpia estofada, suquet d’escrita, fideuada o sorell en escabetx, entre altres. Les sessions gastronòmiques són de dues hores, de les 19 h a les 21 h i es faran a les instal·lacions del Maram. Cal saber que les receptes marineres es mariden amb vi empordanès i hi ha un tast d’anxoves per anar obrint boca. Per acabar, també hi ha un tast dolç. A continuació, desgranem els dies que es realitzaran les sessions Cuina de Pescadors i les receptes marineres que s’elaboraran: 


– 22 de novembre de 2024: sardines en escabetx i arròs d’anxova

– 21 de febrer de 2025: arròs de pop i anxoves arrebossades

– 28 de març de 2025: suquet d’escrita i sèpia estofada

– 23 de maig de 2025: sorell en escabetx i arròs d’anxova

– 27 de juny de 2025: arròs de pescadors i sèpia amb pèsols


HORARI: de les 19 h a les 21 h.

LLOC: MARAM, Centre d’Interpretació del Peix

PREU: 20 euros. (Informació i reserves trucant al Maram o bé a la pàgina web www.lareserva.cat). 


Amb el suport de:

 

 



Tens un grup de més de 10 persones? Sou una escola? Us organitzem una sessió exclusiva! Truca’ns al 972 77 16 66 o escriu-nos a info@maram.cat i en parlem!

Activitats